Как се целуваме според зодията

Тема: чудеса и феномени Дата: 15/1/2009

Овен – представителите на този зодиакален знак са пламенни любовници, които обсипват половинките си с изгарящи целувки. Те си поставят целта още в момента на първата целувка, като избират най-удобното място за интимен жест. От устните бързо слизат към шията и продължават със страстните си бързи целувки по цялото тяло на партньора им. Обикновено Овните дават всичко от себе си, но не очакват прекалено много като ответна реакция. В случай, че сте срамежливи, представителите на този зодиакален знак не са идеалния партньор за вас, що се отнася до целуването – те са пламмени, страстни, изпепеляващи.Телец - хората от тази зодия са малко егоцентрични и мислят за себе си повече, отколкото е необходимо. Освен, че не спират да се грижат за собственото си удоволствие, те някак си не подхождат творчески към половинката си. Все пак, когато настъпи момента на целувките, се наслаждават на този миг така, сякаш е последен и не спират, докато не постигнат пълно удоволствие. Търпеливи до безкрайност, представителите на Телеца винаги се надяват, че целувките и сексуалните им връзки ще бъдат възможно най-задоволителни. Така че, ако не си падате по бързите работи, а обичате бавно да изпипвате нещата, то вашият най-подходящ партньор е именно Телеца.

Близнаци – въпреки, че за хората от тази зодия понятията вярност и сериозност са нещо нетипично, трябва да признаем, че те се целуват наистина фантастично. Обожават да се целуват, но понякога собственото им нетърпение им пречи да постигнат желания успех. Увличат се прекалено в съчиняване на нови техники и това не им позволява да се отпуснат достатъчно. Тази изявена склонност към експериментиране може да ги превърне в истински хищници. Затова, ако държите любовникът ви да бъде Близнаци, вече знаете какво ви очаква. Но успеете ли да о убедите да не се напряга толкова, целувката може да бъде наистина неустоима.

Рак - любвеобилни и нежни, Раците са най-подходящите партньори, ако търсите необузданата страст. Представителите на тази зодия целуват чувствено, дълбоко и продължително. Ракът иска да бъде целуван по начина, по който самия той целува- бавно, отмерено и професионално и ако става дума за личен избор, най-вероятно би избрал партньор от същия зодиакален знак. Ако мечатете за романтика и класически сцени от киното, то Ракът е вашия правилен избор за най-дългата, сладка и чувствена целувка.

Лъв – огненени и страстни, представителите на тази зодия събуждат силни емоции и възбуда в своята половинка. Обикновено преди срещата с Лъвове, партньорите им са наясно, че ги очакват много изненади. Представителите на тази зодия са заредени с творчески хрумвания и страст и за да им влязат под кожата, половинките им трябва да бъдат на тяхното ниво. Лъвовете целуват и едновременно с това поглъщат своя партньор. Жените Лъв са по-романтични, но това не им пречи да се целуват неуморно - понякога са ненаситни. Ключът към пълноценната целувка на Лъва е стабилността на двойката - Лъвът трябва да обича, но и да се чувства обичан, за да даде всичко от себе си.

Дева – представителите на този зодиакален знак подхождат бавно и плавно към своя партньор. Те не трябва да бъдат насилвани, защото им е необходимо спокойно да приемат нещата. В началото трябва да бъдете деликатни и да имате в предвид, че за тях е характерен страха да не бъдат отхвърлени. След като нещата потръгнат гладко, целувките им могат да се разгорещят невероятно. Разбира се, за да се стигне до това, е необходимо между партньорите да е има абсолютно взаимно доверие. Ако желаете да покорите Дева, най-важното е да бъдете търпеливи - в един момент Девите ще ви покажат, че са едни от най-ненадминатите любовници на зодиака.

Везни – те са любовници, които се раздават максимално за своя партньор и го целуват по начина, по който той желае. Хората от тази зодия искат да угодят на целия свят и това разбира се, се отнася и за интимния им живот. Везните се пригаждат към всеки човек и предлагат богата палитра от целувки: необуздани, дълбоки, сладки, мимолетни... Ако желаете представител на тази зодия да остане с вас, все пак не се изкушавайте да му разкриете коя от целувките му ви харесва най-много.

Скорпион – хората от тази зодия поднасят истиснко разнообразие на своите партньори. На моменти Скорпионът страда от засилено себелюбие и чувство за притежание - целувките му са пламенни и страстни, а поведението му е амбициозно. Друг път целува бавно, романтично и спокойно. Скорпионите знаят как да доставят най-подходящата ласка на всяко място от тялото - устата, шията, тила... Обичат да маркират територията си и често оставят белези. Този зодиакален знак обожава секса и провокира истинско еротично желание, така че ако сте се насочили към такъв партньор, се пригответе за битка в леглото.

Стрелец – страстни, авантюристи, творци, готови да отговорят на всяко неприлично предложение, което им се отправи. Стрелците обожават кратките и спонтанни целувки, тъй като дългите целувки ги дезориентират. Като нетрадиционалисти, устата не е любимото им място за целуване и предпочитат други части на тялото. Представителите на тази зодия не обичат да бъда наблюдавани и ако това се случи, се чувстват неудобно. Затова, за да вкусите палменните целувки на един Стрелец, най-добре ще е да бъдете на по-усамотено място. В интимна обстановка ще опознаете истинското му лице и ще изпитате блажено удоволствие.

Козирог – представителите от този зодиакален знак могат да ви омагьосват и да ви накарат да се влюбите бързо от тях. Козирозите обожават да покоряват, но не чрез целувките. Те се отдават на тях най-вече при установена стабилна връзка – тогава се отпускат максимално. В случай, че връзката ви с него е само мимолетна, той ще се постарае да ви демонстрира страстта си. Началното въздействие е увличащо, обаче краткотрайно. Ако желаете да имате партньор Козирог, трябва да се постараете постоянно да го изненадвате с нещо ново, защото рутината го обезкуражава. Ще разберете, че силните емоции го възбуждат, а само тогава целувката на Козирога ще ви достави удоволствие.

Водолей – те влагат всичко от себе си в целувката, но обичат да прелитат от цвят на цвят и не се стесняват да си го признаят. Обожават да опитват различни неща и дори проявяват дързостта да твърдят, че го правят за доброто на своите половинки. За Водолеите леките бързи целувки по устните са признак на обикновено приятелство. Фактът, че не отдават почти никакво внимание на обикновените целувки, означава, че не им действат нито възбуждащо, нито провокиращо. Представителите на тази зодия имат нужда от други части на тялото, които да целуват. Често ще забележите, че Водолеите са способни да си гледат часовника докато целуват – за тях времето е много ценно и не отдават такава важност на целувката.

Риби – в началото потайни и малко неуверени в целувките, представителите на зодия Риби ще ви се отдадат тогава, когато им покажете как да го направят. Те изцяло ще се приспособят към вашия начин на целуване. След като веднъж вече се устремят, започват да се разтапят от романтика и сладост с дълги и чувствени целувки, понякога дори прекалено любвеобилни. Когато желаят някого, искат да го целуват и да бъдат целувани непрекъснато. За Рибите целувката не е само израз на любов, а е вид възнаграждение. Те желаят да се наслаждават на сексуалното си преживяване прогресивно и отмерено, което все пак в един момент изморява. Ако партньорът ви е зодия Риби, спазвайте някаква дистанция, ако не искате да бъдете задушени винаги в прегръдките му.